Årsmöte

Stämma och musikquiz

Det blåste friska vårvindar över Växjö när 60 Aktiva Seniorer samlades för årets stämma tisdagen den 26 mars på Domkyrkocentrum.  Stämman leddes med säker hand av Olle Termén, som klubbade igenom punkt för punkt på föredragningslistan utan att några kontroverser uppstod. Stämmoprotokollet publiceras på annan plats här på hemsidan.

Efter avslutade förhandlingar och blomsterutdelningar vidtog ett musikquiz, som Gunnar Svensson och Barbro Isaksson snickrat ihop. Det var ett knippe ”gamla godingar” som spelades upp och publiken sjöng gärna med, en del med glad min och andra med mer bekymrad uppsyn, beroende på om man kommit på vilket ord som skulle skrivas in i krysset eller ej.

De allra flesta kunde till slut lista ut att ordet som söktes var ”lingon”. Prisbordet var fullt av lingonprodukter, och många kunde gå ner till det avslutande kaffebordet i caféet med en burk lingonsylt eller en flaska lingondricka under armen. Oavsett om man hade vunnit eller inte smakade kaffet gott efter den trevliga eftermiddagen.

.