Adventskonsert i Mariakyrkan

Traditionsenligt avslutades Aktiva Seniorers höstprogram med en stämningsfull adventskonsert i den vackra Mariakyrkan i Växjö.

Mariakören, under ledning av organist Elisabet Stoltz Niklasson,  bjöd oss på de välkända advents- och julsångerna. I några av dem fick också publiken sjunga med. Hon spelade även vacker musik mellan sångerna och läste tänkvärda rader av Py Bäckman.

Ordförande Ewa Johansson tackade kören för den vackra sången och överlämnade ett bidrag till kyrkans julkampanj ”Jag är ett liv” och informerade sedan om aktiviteter utöver månadsmötena som t ex studiecirklarna i musiklyssning och konsthistoria samt promenaderna runt Växjösjön, lunchkonserter i Domkyrkan, Pub-träffar och Seniorkören.

Därefter delades vårens programblad ut innan kaffet med välsmakande lussekatter och pepparkakor avnjöts.

.